NOVI DETALJI NESREĆE SLAVNOG MUZIČARA: Bregović podvrgnut kompliciranom operativnom zahvatu, sada je na...

Bregoviću je ruka trenutno imobilizirana zbog čega je bio primoran da otkaže koncerte u Meksiku pod nazivom "Tri pisma iz Sarajeva" zakazane za 26, 29. i 30. novembar.  

  • Estrada

  • 04. Nov. 2022  04. Nov. 2022

  • 3

Slavni muzičar Goran Bregović doživio je nezgodu kada je u Parizu pao s motora i povrijedio rame.  

Kako su prenijeli mediji, Bregović je tokom boravka u Parizu, gdje živi njegova supruga i kćerke, pao sa motora i ozbiljno povrijedio rame.

Bregoviću je ruka trenutno imobilizirana zbog čega je bio primoran da otkaže koncerte u Meksiku pod nazivom "Tri pisma iz Sarajeva" zakazane za 26, 29. i 30. novembar.  

Kako doznaje "Slobodna Bosna", Bregović je podvrgnut kompliciranom operativnom zahvatu koji je trajao duže od četiri sata. Tokom operacije zamijenjeno mu je zglobno tijelo (glava humerusa) te je nakon operacije upućen na odjel intenzivne njege.  

Podsetimo, Bregović je 2008. godine doživio sličnu povredu, kada je prilikom branja višanja pao sa visine od četiri metara i povredio lumbalni pršljen.  

Neposredno pred odlazak u Pariz, Bregović je u Sarajevu kupio poslovni prostor za svoju najstariju kćerku iz nevjenčanog braka koja se nedavno iz Beča sa svojom majkom preselila u rodno Sarajevo.  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...