NEVJEROVATAN SLUČAJ U BIH: Šaban u 85. godini čeka bebu sa skoro dva puta mlađom suprugom Asmirom (VIDEO)

Šaban je za javnost otkrio da je njegov recept za uspjeh taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može živjeti.

  • Društvo

  • 07. Nov. 2022  07. Nov. 2022

  • 1

Šaban i Asmira Mujić iz Cazina prije dva dana su postali bračni partneri.

Sve to ne bi bilo čudno da mladoženja nema 85. godina a mlada 51., također, mlada nosi njegovo dijete.

Mlada kaže da se već privikla i da je mladoženja sluša.

Šaban je za javnost otkrio da je njegov recept za uspjeh taj što on ne štedi na sebi, voli pojesti dobro a bez teletine ne može živjeti. Iz prvog braka, Šaban ima već četvero djece. Tri sina i kćerku. Šaban otkriva kako su se upoznali on i Asmira.

Ona je radila kod mene, kada sam ja otišao u penziju. Ona je u vrlo teškom stanju bila, sa troje djece i njen muž se nije brinuo o njima. Ja sam uvijek nju plaćao pošteno. Davao pomoć kad sam mogao. Halal bilo na oba svijeta. Jednog lijepog dana, ona je zaplakala i došla kod mene i rekla Šabane ja ne mogu više sa ovim čovjekom. Ja bi se udala za tebe, rekoh hoću. I tako je bilo.

Ja sam njoj rekao da mora malo počekati sa vjenčanjem, da vidimo kako će sve lijepo teći i došli smo do vremena, 5.11.2022. godine smo se vjenčali u Cazinu u Općini i sada smo zajedno do smrti –  izjavio je Šaban i potvrdio da gospođa Asmira očekuje njegovo dijete.

Porod se očekuje u aprilu ili maju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...