BANJALUČANIN HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: "Prilikom rođenja, roditelji daju lažnu naciju svojoj djeci" (VIDEO)

"Pleme, etnička i vjerska pripadnost nikad ne mogu da se predstavljaju kao nacija i to sam u ovom video klipu i dokazao", napominje Stupar.

  • Društvo

  • 07. Nov. 2022  07. Nov. 2022

  • 4

"Kad god je popis stanovništva na Balkanu, ogromna većina stanovništva se lažno izjašnjava po nacionalnoj pripadnosti.

Prilikom rođenja, roditelji daju lažnu naciju svojoj djeci. Na žalost to se dešava u također u većini slučajeva iz neznanja!

Nadam se da će ovo moje skromno istorijsko-povijesno izlaganje nekome ipak pomoći da sagleda sve činjenice i da se više nikad lažno ne predstavlja!

Pleme, etnička i vjerska pripadnost nikad ne mogu da se predstavljaju kao nacija i to sam u ovom video klipu i dokazao.

Pametnom će ovih 01:42 min. biti sasvim dosta da shvati o čemu se radi, a budali je vazda more do koljena!!! Šaljite dalje ovaj video da što više ljudi sazna istinu", kaže Banjalučanin Dražen Stupar.

Opširnije u videu:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...