SVI SU SE HVATALI ZA GLAVU: Promašaj karijere Luke Modrića umalo je skupo koštao Real Madrid (VIDEO)

Ovom pobjedom Real je smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom.

  • Sport

  • 11. Nov. 2022  11. Nov. 2022

  • 0

Real Madrid pobijedio je na svom Santiago Bernabeuu Cadiz s 2-1 u posljednjem susretu 14. kola La Lige.

Toni Kroos bio je prvo ime susreta budući je prvo u 40. minuti asistirao Ederu Militau za 1-0, dok je u 70. minuti Nijemac postigao fantastičan pogodak za 2-0. Potegnuo je njemački vezni igrač s 20 metara i sjajno pogodio za dva gola prednosti svoje ekipe.

U 79. minuti sve je moglo biti riješeno, Luka Modrić nije pogodio s tri-četiri metra prazan gol. Kazna je uslijedila vrlo brzo, gosti su golom Lucasa Pereza smanjili na 2-1 u 82. minuti. Cadiz je mogao i do boda, ali je Espino u sudačkoj nadoknadi udarcem glavom prebacio domaća vrata.

Ovom pobjedom Real je smanjio zaostatak za vodećom Barcelonom. Upisali su Madriđani jedanaestu pobjedu u sezoni te imaju dva boda manje od Katalonaca. Cadiz je ostao pretposljednji na ljestvici.

Promašaj Luke Modrića pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...