VOGUE OTKRIO: Ovo su tajne zbog kojih Jennifer Lopez izgleda odlično i u šestoj deceniji života

Vogue je otkrio nekoliko tajni slavne poduzetnice, pjevačice i glumice.

  • Žena

  • 11. Nov. 2022  

  • 1

Iako je ušla u šestu deceniju života, Jennifer Lopez (53) izgleda nevjerovatno dobro.

Za njen mladolik izgled i zategnuto tijelo zaslužni su zdrav način života, redovna vježba, izbalansirana prehrana, ali i genetika.

Vogue je otkrio nekoliko tajni slavne poduzetnice, pjevačice i glumice.

Koža

Osim što koristi proizvode za njegu kože JLo Beauty, što uključuje sve od sheet maski, do gelova i krema, Lopez uživa u njezi lica prema programu beauty mogulice, hvaljene Toske Husted.

Sa sjedištem u Charlotteu u Sjevernoj Karolini, Husted (koji radi sa svima od Kim Kardashian do Jennifer Aniston) primjenjuje brojne tehnike, od masaže lica do svjetlosne terapije i mikrostruje, uz proizvode Biologique Recherche za njegu kože. Lopez ju je primjera radi posjetila sedam dana prije nastupa na Super Bowlu 2020.

Obrve

Iza obrva mnogih najpoznatijih žena svijeta nalazi se Anastasia Soare, osnivačica Anastasia Beverly Hillsa. Kraljica moćnih holivudskih obrva, Soare vjeruje da one, kada su profesionalno oblikovane, mogu učiniti više za lice od mnogih injekcijskih tretmana.

- Dobro oblikovane obrve su poput mini liftinga jer podižu crte lica - nema sumnje u to. Svi drugi tretmani injekcijama su dobri, ali obrve su najvažnije - rekla je u ranijem intervjuu za Vogue.

Kosa

Poznati britanski frizer Chris Appleton zaslužan je za kosu pjevačice. Od retro visokog konjskog repa do opuštenih valova, Appleton je bez sumnje pravi znalac koji pravi čuda.

Makeup

Kao i većina zvijezda, Lopez radi s mnogo vizažista, ali Mary Phillips je zaslužna za njen dobro poznat look. Od lepršavih trepavica i nježno našminkanih tamnosmeđih očiju, pa do sjajnih usana i moćnih obrva, Jenniferin makeup uvijek je bez greške.

Tijelo

Fitnes guruica, koja joj pomaže da dođe u zapanjujuću formu, je Tracy Anderson, također lična trenerica Gwyneth Paltrow, Victorije Beckham i Madonne. Metoda Tracy Anderson cilja na manje mišiće u tijelu kako bi stvorila definiciju i tonus, uz njihovo jačanje.

Nokti

Majstor besprijekornih manikura Lopez je kreativni genijalac Tom Bachik. On je osmislio glamurozne nokte za njenu drugu proslavu braka s Benom Affleckom, a nedavno joj je pomogao postići sezonsku besprijekornost toplom mochom i efektnom tamnocrvenom manikurom, kao stvorenom za jesenje dane.

(Faktor/Vogue)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...