JELENA TRIVIĆ PONOVILA DA NEĆE ČESTITATI DODIKU: "Republika Srpska dobila lažnog predsjednika!"

"Ja lažnom pobjedniku nikada neću čestitati, jer krađa se ne čestita," kazala je Trivić.

  • Mini market

  • 15. Nov. 2022  15. Nov. 2022

  • 0

"Zahvalna sam svim poslanicima koji su odbili da prisustvuju polaganju zakletve lažnog predsjednika, koji je do "pobjede" došao falsifikovanjem izbora, uz pomoć CIK i dijela međunarodne zajednice", napisala je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić na svom Facebooku. 

"One koji su mu dva dana nakon izbora čestitali, priznali lažne rezultate, a onda ga prije desetak dana javno pred narodom oslovljavali sa "uvaženi predsjedniče", čak i prije polaganja lažne zakletve, neka je sram, ako obraza imaju. Ne zbog mene, nego zbog naroda čija je volja pokradena", istakla je.

"Ja lažnom pobjedniku nikada neću čestitati, jer krađa se ne čestita, a vjerujem, iako to danas zvuči nestvarno, da će nalogodavci i izvršioci organizovanog kriminalnog djela krađa izbora, biti procesuirani od pravosudnih institucija", dodala je ona.

Захвална сам свим посланицима који су одбили да присуствују полагању заклетве лажног предсједника, који је до "побједе"...

Objavljuje Jelena TrivicUtorak, 15. studenoga 2022.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...