HOROR U HERCEGOVINI: Ranjavanje nožem u ugostiteljskom objektu...

Povrijeđeni je prebačen u konjičku bolnicu, a na licu mjesta je izvršen uviđaj i o svemu je upoznat tužilac, stoji u saopćenju.

  • Hronika

  • 16. Nov. 2022  

  • 0

U ugostiteljskom objektu "Šljiva" u Konjicu u utorak oko 18 sati došlo je do ranjavanja nožem.

"U utorak, 15. novembra, oko 18 sati u PU Konjic obratio se Ć.Ć.(1955.) iz Konjica i prijavio da ga je neposredno prije prijave, u UO „Šljiva“ u Ulici maršala Tita, fizički napao V.E. i nanio mu tjelesne povrede", saopćeno je iz kantonalnog MUP-a.

Kako je navedeno, na lice mjesta izašli su pripadnici policije te je utvrđeno da je nakon kraće prepirke između spomenutih osoba V.E. nožem nanio prijavitelju povrede u predjelu stomaka, vrata i grudnog koša.

Povrijeđeni je prebačen u konjičku bolnicu, a na licu mjesta je izvršen uviđaj i o svemu je upoznat tužilac, stoji u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...