PROSLAVLJENI KOŠARKAŠKI TRENER DUŠKO VUJOŠEVIĆ OSUDIO PRIJETNJE RADI TRAJKOVIĆ: "Opozicija i javnost ne smiju da ćute dok joj predstavnici Srpske liste crtaju metu na čelu"

Proslavljeni košarkaški trener i nosilac beogradske liste koalicije „Ajmo ljudi“ na prošlim izborima Duško Vujošević osudio je danas prijetnje i napade kojima je izložena predsjednica Evropskog pokreta Srba sa Kosova Rada Trajković i pozvao sve da stanu u njenu zaštitu.

  • Regija

  • 17. Nov. 2022  17. Nov. 2022

  • 0

On je istakao da je obaveza društva da zaštiti Radu Trajković i njeno pravo da iznosi svoje političke stavove i mišljenja bez obzira na to da li se pojedinačno građani sa njima slažu ili ne.

„Ovo nije pitanje zaštite bilo čijeg političkog opredjeljenja, već zaštite ljudskog života i bezbjednosti i slobode mišljenja i izražavanja, a to je naša civilizacijska obaveza“, rekao je Vujošević, navodi se u saopštenju Socijaldemokratske stranke.

Ističe se da opozicija i javnost ne smiju da ćute na napade, navodi Danas.rs.

„Danas moramo svi stati u zaštitu žene čija bezbjednost je ugrožena dok joj se godinama upućuju prijetnje, dok joj predstavnici Srpske liste danas crtaju metu na čelu da bi time pravdali svoj povratak u kosovski parlament, a Šešelj najavljuje da će završiti kao Oliver Ivanović“, navodi se u saopštenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...