INSPIRIRANA PRINCEZOM GRACE KELLY: Vjenčanica unuke američkog predsjednika koja je mnoge oduševila (FOTO)

Naomi Biden, unuka američkog predsjednika Joea Bidena, vjenčala se u subotu u Bijeloj kući. 28-godišnja advokatica udala se za pravnika Petera Neala (25) u glasovitim vrtovima Bijele kuće koja je za tu priliku bila ukrašena girlandama od bijelog cvijeća, uz uzvanike koji su sjedili u nekoliko redova.

  • Žena

  • 21. Nov. 2022  21. Nov. 2022

  • 0

Mladenka je sudbonosno "da" izrekla u čipkastoj vjenčanici modne kuće Ralph Lauren. Prekrasna haljina koja je inspirirana princezom  Grace Kelly ima elegantan visoki ovratnik i duge rukave, a donji dio čini voluminozna suknja.

Naomi Biden je nosila i dugi veo od tila, a kosu je oblikovala u elegantnu punđu zahvaljujući čemu su se istaknule viseće naušnice s biserom. Za njezin izbor vjenčanice mnogi su imali samo riječi hvale. "Kakva prekrasna haljina", samo je jedan od komentara.

Naomi je kreaciju modne kuće Ralp Lauren nosila i na inauguraciji američkog predsjednika pa nije iznenađenje da je američki brend odabrala i za svoj veliki dan, navodi Zadovoljna.hr.

Naomi Biden nosila je vjenčanicu modne kuće Ralph LaurenNaomi Biden nosila je vjenčanicu modne kuće Ralph Lauren (Foto: Afp)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...