ANA BRNABIĆ NA SVEČANOSTI U BANJOJ LUCI: Poželjela Dodiku sreću - "U Srbiji imate čvrst oslonac"

U Banjaluci je večeras održan svečani prijem povodom stupanja na dužnost predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika koji je ovom prilikom poručio da će neprestano raditi da sačuva Republiku Srpsku.

  • Mini market

  • 22. Nov. 2022  22. Nov. 2022

  • 1

Prijemu je prisustvovala i premijerka Srbije Ana Brnabić sa nekoliko ministara u Vladi Srbije, kao i patrijarh Porfirije.

Obraćajući se prisustnima, patrijarh Porfirije je poručio da u ovim turbulentnim vremenima nije lako biti predsjednik Srpske, ali da treba da gradi mir i jedinstvo.

Dodiku je savjetovao da uspostavlja jedinstvo i mir.

"Želimo da budete predsjednik svih ljudi u Republici Srpskoj i da se borite za mir, jedinstvo svih ljudi. Neka Vam Gospod da snage i odlučnosti i siguran sam da ćete imati podršku svog naroda", rekao je srpski patrijarh.

Premijerka Srbije Ana Brnabić poželjela je sreću Dodiku, budućem mandataru Radovanu Viškoviću, članu Predsjedništvu BiH iz reda srpskog naroda Željki Cvijenović, te poručila da će u Srbiji, njenom predsjedniku Aleksandru Vučiću i Vladi imati oslonac i stub da pomogne kada treba.

"Кada ima za Srbiju, ima i za Republiku Srpsku", naglasila je Brnabić i dodala da je raduje što ima priliku da u novom mandatu nastavi saradnju i da se grade specijalne i posebne veze Srbije i Republike Srpske, prenosi BN.

Dodik je dužnost predsjednika Republike preuzeo u utorak, 15. novembra, od Željke Cvijanović koja je izabrana za člana Predsjedništva BiH.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...