BRUTALAN OKRŠAJ U RINGU: Pogledajte kako je Ante Delija nokautirao protivnika u prvoj rundi i postao prvak...

Nakon toga se Scheffel povukao na ogradu, a Delija je vidio da ima borbu u svojim rukama. Jurnuo je na njega i nokautirao ga serijom udaraca.

  • Sport

  • 26. Nov. 2022  

  • 0

Ante Delija se vratio u finale PFL-ovog turnira i osvojio naslov najboljeg borca svijeta u teškoj kategoriji, osvojivši i veliku nagradu od milion dolara koju PFL dodjeljuje svakom od šest prvaka u šest kategorija.

Delija je u finalu slavio tehničkim nokautom u prvoj rundi protiv Brazilca Matheusa Scheffela

Prvo je zadao seriju udaraca kojima je doveo Brazilca u situaciju u kojoj ga može rušiti, ali onda nije dovoljno dobro napao pa se Scheffel spasio od rušenja.

Ubrzo nakon toga Delija je zadao nekoliko snažnih udaraca, a onda ga je i zatresao desnim krošeom. Nakon toga se Scheffel povukao na ogradu, a Delija je vidio da ima borbu u svojim rukama. Jurnuo je na njega i nokautirao ga serijom udaraca.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...