NAKON SKANDALA SA SRAMNOM ZASTAVOM U SVLAČIONICI: Fudbaleri Srbije zamolili novinare na press-konferenciji da ne pitaju o zastavi...

Ova sramotna zastava uslikana je u svlačionici Srbije pred meč s Brazilom, a mnogi vjeruju da bi komšije morale biti kažnjene zbog ovog skandala.

  • Sport

  • 26. Nov. 2022  26. Nov. 2022

  • 0

Prije nekoliko minuta počela je konferencija za medije reprezentacije Srbije na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Srbiju novi meč čeka za dva dana, kada će igrati s Kamerunom, kojeg jednostavno mora pobijediti ako misli u osminu finala.

Početak konferencije za medije obilježilo je pitanje američkog novinara, kojeg je zanimalo šta radi skandalozna zastava Kosova u bojama Srbije u svlačionici Piksijevog tima.

Portparol reprezentacije Srbije Milan Vuković brzo je reagovao.

“Bez odgovora na pitanje o zastavi Kosovo je Srbija u svlačionici”, poručio je Vuković.

Podsjećamo, ova sramotna zastava uslikana je u svlačionici Srbije pred meč s Brazilom, a mnogi vjeruju da bi komšije morale biti kažnjene zbog ovog skandala.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...