MUK U STUDIJU KOD HADŽIFEJZOVIĆA: "Senade, ti si od Draška napravio medijsku ličnost, imali su naredbu da me likvidiraju..."

Burno je bilo sinoć u programu Face televizije.

  • Vijesti

  • 27. Nov. 2022  

  • 3

"Draško je rodonačelnik Banje Luke!  U podrumu RTRS-a je bila zločinačka specijala. Imali su naredbu da kad uđem u RTRS da me likvidiraju. Stanivuković mi je glavom pokazivao da zakoračim na RTRS. Samo 10 cm me dijelilo od likvidacije. Senade, ti si od Draška napravio medijsku ličnost, a sada... Sve su to politički lešinari, kazao je Davor Dragičević te dodao:

"Znao sam da je Lukač imao prostor u podrumu RTRS-a, a Stanivuković me nagovarao da uđem unutra, da me likvidiraju! Svi rade s Dodikom", kazao je Dragičević.

Detaljnije u videoprilogu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...