STIŽU MINUSI I SNIJEG: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u većem dijelu Bosne prijepodne pretežno oblačno vrijeme.

  • Vijesti

  • 28. Nov. 2022  

  • 0

Smanjenje oblačnosti u drugom dijelu dana. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 3, na jugu od 3 do 6, a najviša dnevna temperatura između 4 i 13 stepeni.

U utorak pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Krajini i na sjeveru može pasti i malo kiše ili slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -3 i 3, a dnevna između 3 i 7, na jugu zemlje do 12 stepeni.

U srijedu u Bosni i Hercegovini oblačno. Od poslijepodnevnih sati u nizinama se očekuje slaba kiša, a u višim područjima slab snijeg. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3, a najviša dnevna između 2 i 6, na jugu zemlje do 11 stepeni.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u Krajini i na sjeveru sa slabom kišom, a u planinskim dijelovima i sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura zraka između -2 i 3, a dnevna između 2 i 7, na jugu zemlje do 11 stepeni.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...