KRATKO ZAUSTAVLJENA UTAKMICA: Navijač uletio na teren, na majici imao poruku podrške ženama Irana, a u ruci...

U televijzijskom prijenosu nije prikazan ovaj trenutak.

  • Šareni svijet

  • 28. Nov. 2022  29. Nov. 2022

  • 0

Utakmicu između Portugala i Urugvaja u drugom kolu grupe H Svjetskog nogometnog prvenstva u Kataru prekinuo je nakratko gledatelj koji je utrčao na teren.

Igralo se drugo poluvrijeme, dok je na teren utrčao muškarac koji je na majici je imao ispisanu poruku podrške iranskim ženama te Ukrajini, a u ruci je nosio zastavu s duginim bojama.

Osiguranje ga je ubrzo srušilo te iznijelo s terena, a u televijskom prijenosu nije prikazan ovaj trenutak, kao što je to već uobičajeno kod ovakvih situacija na nogometnim terenima. 

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...