PREŠAO NA INSTAGRAM: Milorad Dodik poslao poruku "Orlovima" u Kataru...

"Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja. Do pobjede, ‘orlovi’", napisao je Dodik u objavi na Instagramu.

  • Šareni svijet

  • 02. Dec. 2022  

  • 3

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je riječi podrške reprezentaciji Srbije koja se večeras od 20 sati utakmicom protiv Švicarske bori za prolazak u osminu finala.

"Neka se srpska trobojka večeras ponosno zavijori svuda gdje je srpska duša koja. Do pobjede, ‘orlovi’", napisao je Dodik u objavi na Instagramu.

"Uzletjeli ste visoko ka smotri najboljih fudbalera svijeta, svjesni težine i napora koji morate uložiti na terenu. Za pohvalu i divljenje je to što svijetom pronosite pozitivan glas i sliku o nama i što ste postali uzor mladima u Republici Srpskoj, Srbiji i širom svijeta gdje živi naš narod", stoji u Dodikovoj objavi.

"S velikim ushićenjem i pažnjom pratićemo vašu igru, a vi budite neustrašivi, nepokolebljivi, sinonim pobjede i tako do kraja", napisao je Dodik.

"Svi Srbi, ma gdje živjeli, pružaju vam veliku podršku, željni vaših golova, smjelosti i odlučnosti na terenu. Svim srcem vjerujemo da su pred vama nova pobjeda i veliki uspjeh, koje ćete postići uz pomoć zajedničkog truda, odlučnosti, vjere i sna. Iznjedrila je Srbija jake i hrabre sinove, što ćete, uvjeren sam, pokazati i večeras", dodao je Dodik u objavi.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...