UDRUŽENJE GENERALA BiH O OSLOBAĐAJUJOJ PRESUDI ZA VIKIĆA I OSTALE: "Pobjeda prava i pravde, branitelji nisu zločinci"

Udruženje generala Bosne i Hercegovine je "sa neizmjernim ponosom i zadovoljstvom" danas dočekalo pravosnažnu oslobađajuću presudu svojim saborcima iz MUP-a RBiH Draganu Vikiću, Jusufu Pušini, Nerminu Uzunoviću i Mladenu Čovčiću.

  • Društvo

  • 02. Dec. 2022  02. Dec. 2022

  • 2

"Još jedna pobjeda prava i pravde, još jedan dokaz da branitelji nisu zločinci, još jedna pobjeda patriota i heroja odbrane Bosne i Hercegovine. Od srca čestitamo bosanskim braniocima što su skinuli ljagu sa svoga obraza i naše plemenite borbe", ističe se u saopćenju iz Udruženja generala BiH.

Podsjećamo, drugostepenom presudom Suda Bosne i Hercegovine u predmetu Dragan Vikić i drugi, žalba Tužiteljstva BiH odbijena je kao neosnovana, te je potvrđena prvostepena oslobađajuća presuda, potvrdila je Vikićeva braniteljica, advokatica Adna Dobojlić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...