DRAMA U ZRAKU: Avion pun putnika preusmjeren u Prag zbog dojave o bombi...

Policija i vatrogasci spremno čekali na pisti.

  • Hronika

  • 05. Dec. 2022  

  • 0

Avion kompanije Easyjet, koji je letio iz Krakova u Poljskoj ka Velikoj Britaniji, sigurno je sletio nakon što je preusmjeren ka Pragu zbog navoda o "mogućoj bombi" u avionu.

Kako navodi češki aerodrom, avion Airbus A320 poletio je u nedjelju iz Krakova u Poljskoj za Bristol, kada je preusmjeren ka glavnom gradu Češke gdje je sigurno sletio sinoć u 22.50 sati, javlja The Guardian.

- Češka policija provela je sve neophodne radnje kako bi se osigurala sigurnost putnika i cjelokupnog zračnog saobraćaja, navodi se na Twitter nalogu češkog aerodroma.

Aerodrom u Pragu je kasnije saopćio da u avionu nije pronađen opasan predmet.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...