SLAVEN BILIĆ ISKRENO: "Sviđalo se to nekome ili ne, Mihajlović je bio top karakter"

Fudbalski svijet je potresen viješću da je u 54. godini preminuo legendarni srpski igrač i trener Siniša Mihajlović.

  • Sport

  • 16. Dec. 2022  16. Dec. 2022

  • 1

Mihajlović se još od 2019. godine borio s leukemijom i, iako se činilo da je pobijedio tu zloćudnu bolest, ona se nedavno vratila i stanje mu se jako pogoršalo.

Na kraju je i preminuo u Rimu.

Bivšeg hrvatskog reprezentativca i izbronika, a danas trenera Watforda, Slavena Bilića, vijest o smrti kolege zatekla je na putu u Huddersfield gdje ima utakmicu., pišu Sportske novosti.

"Čuli smo vijest, idemo na utakmicu u Huddersfield. A što mogu kazati? Žalim, bio je mlad čovjek... Sjećam se, davno smo igrali za kadetsku reprezentaciju Hrvatske, bili smo cimeri tjedan dana, zvao sam ga i da dođe u Hajduk. Htio je doći, bio je zadivljen tim našim ambijentom...", rekao je Bilić pa dodao:

"Kasnije smo se nekoliko puta sreli. Sjećam se da smo se jednom susreli u Vodicama gdje je ljetovao, a drugi put na Sardiniji. Sviđalo se to nekom ili ne, on je bio TOP karakter! Bio je moćan igrač i pravi trener. Počivao u miru Božjem."

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...