SVE ODUŠEVILA: Pogledajte kakav je spektakl napravila Jelena Rozga na velikom zagrebačkom koncertu (FOTO)

Osim muzičkog dijela dupkom punu Arenu oduševila je i koreografija koja je pratila pjesme.

  • Estrada

  • 18. Dec. 2022  

  • 0

Splitska pjevačica Jelena Rozga održala je veliki koncert u rasprodanoj zagrebačkoj Areni Zagreb. Nizali su se hitovi koji su obilježili njenu karijeru, a publika je odlično reagirala na duet s njenim gostom na koncertu, Matijom Cvekom.

Pjevačica je promijenila četiri outfita, a svi su nosili potpis dizajnerskog dvojca eNVy room s kojima pjevačica godinama sarađuje. Jedan outfit čak je promijenila na sceni, skrivena iza plesača.

image  

Koncert je trajao puna dva sata, publika je primijetila da je pjevačica bila jako emotivna, a osim muzičkog dijela dupkom punu Arenu oduševila je i koreografija koja je pratila pjesme, piše Gloria.hr.

image  image  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...