RADA TRAJKOVIĆ U OČAJU: "Zadržali su mi kćerku na aerodromu u Beogradu"

"Ovo već prelazi svaku mjeru", napisala je Trajković.

  • Regija

  • 18. Dec. 2022  18. Dec. 2022

  • 2

Srpska političarka sa Kosova Rada Trajković objavila je na Twitter nalogu da je njenu kćerku granična policija ove nedjelje zadržala na aerodromu "Nikola Tesla".

Kako je navela, njena kćerka, koja je britanski državljanin, zadržana je po slijetanju na beogradski aerodrom.

"Ovo već prelazi svaku mjeru", napisala je Trajković.

Podsjetimo, Trajković, koja je savjetnica kosovskog ministra za zajednice i povratak, prije tri dana je zaustavila srpska policija na administrativnom prelazu Merdare, prilikom pokušaja da sa teritorije Kosova pređe u centralnu Srbiju. Radi Trajković nije dato nikakvo objašnjenje zbog čega je zadržana, a nadležne službe su je duže od 20 sati držale na prijelazu.

Nakon toga, Trajković je završila u bolnici u Prokuplju, a njena kćerka je obavijestila javnost da rani rezultati pokazuju znake upale pluća.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...