DIREKTORICA FK SARAJEVO U ZANIMLJIVOM DRUŠTVU: "I Zdravko se slaže da ćemo biti najbolji na Balkanu"

Alimanović je utakmicu između Argentine i Francuske gledala u društvu braće Mamić, osuđenika Zdravka i Zorana koji se od hrvatskog pravosuđa kriju u Bosni i Hercegovini.

  • Zabava

  • 19. Dec. 2022  

  • 0

Direktorica Fudbalskog kluba Sarajevo Ajla Alimanović je jučerašnje finale Svjetskog prvenstva gledala u zanimljivom društvu.

Alimanović je utakmicu između Argentine i Francuske gledala u društvu braće Mamić, osuđenika Zdravka i Zorana koji se od hrvatskog pravosuđa kriju u Bosni i Hercegovini.Alimanović se na Instagramu pohvalila druženjem s njima i poručila kako joj je nekadašnji izvršni dopredsjednik Dinama rekao kako je bila u pravu kada je u razgovoru za Klix.ba nakon što je preuzela poziciju direktorice Fudbalskog kluba Sarajevo poručila da će Bordo tim za dvije godine biti najbolji klub na Balkanu.

"Finale s dobrom ekipom. Kaže Zdravko da je realno što sam rekla da ćemo biti najbolji na Balkanu, ali na zapadnom", napisala je Alimanović u objavi na Instagramu.

Podsjetimo, Zdravko i Zoran Mamić pravomoćno su osuđeni u Hrvatskoj na šest i po, odnosno na četiri godine i osam mjeseci zatvora zbog financijskih malverzacija.

Zdravko je u BiH pobjegao u junu 2018. uoči izricanja prvostepene presude, a brat Zoran mu se ondje pridružio ove godine nakon što je pravomoćno osuđen u Hrvatskoj.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...