OGLASILA SE DIREKTORICA FK SARAJEVO: "Pozivam ove 'hrabre' momke što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju..."

Direktorica FK Sarajevo Ajla Alimanović objavila je na društvenim mrežama kako često dobija prijetnje zbog slabih rezultata FK Sarajevo u prvenstvu Bosne i Hercegovine.

  • Sport

  • 05. Nov. 2022  05. Nov. 2022

  • 0

Alimanović je oštro odgovorila anonimnim osobama koje je uznemiravaju svaki put kada FK Sarajevo ostvari slab rezultat.

“Pozivam ove “hrabre” momke što mi nakon svakog poraza Sarajeva prijete i psuju porukama da pokažu petlju i dođu reći šta god misle uživo.

A isto vrijedi i za vas NO NAME “još hrabrije” s foruma. U klubu sam svaki radni dan pa izvolite”, napisala je Alimanović na svom instagram profilu, a objavila kao “story”.

altScreenshot/Instagram

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...