PROCURIO VIDEO IZ NOĆNOG KLUBA: Zvijezda Vatrenih uhvaćena u nedopuštenim radnjama, reagirali Englezi...

"Novi klub bi Gvardiola mogao natjerati da prestane s ovom navikom", dodaje Express

  • Sport

  • 20. Dec. 2022  

  • 0

Joško Gvardiol, 20-godišnji stoper RB Leipziga, oduševio je nogometni svijet igrama na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Po mnogima je Gvardiol bio najbolji igrač hrvatske reprezentacije koja je stigla do bronze.

Po povratku u Hrvatsku hrvatski nogometaši su dočekani na Trgu bana Jelačića, a nakon toga su se razdvojili i nastavili zabavljati po noćnim klubovima. Tako je u jednom klubu Gvardiol snimljen s pićem i cigaretom u ruci.

Gvardiol i cigareta dospjeli su i do britanskih medija budući da je Hrvat velika želja Chelseaja i Manchester Cityja. Britanski Express piše da se ne zna kako će u Chelseaju reagirati na činjenicu da je Gvardiol pušač, ali i navode da nije jedini u hrvatskoj reprezentaciji jer je Marcelo Brozović u nekoliko navrata i sam objavljivao fotografije kako puši cigarete. 

"Novi klub bi Gvardiola mogao natjerati da prestane s ovom navikom", dodaje Express. Gvardiol bi trebao postati najskuplji stoper u povijesti nogometa, očekuje se da ga novi klub plati oko 110 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...