ŠTA SE SPREMA U REPUBLICI SRPSKOJ: Taktička vježba pripadnika MUP-a RS-a -„Borba protiv diverzantsko-terorističkih grupa“

Saopćenjem za javnost oglasili su se iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

  • Društvo

  • 21. Dec. 2022  21. Dec. 2022

  • 1

Centar za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske organizuje u periodu od 21. do 23. decembra na području Gradiške, širi rejon Turjaka završnu taktičku vježbu „Borba protiv diverzantsko-terorističkih grupa“ sa polaznicima Napredne obuke Žandarmerije.

Zbog navedene vježbe, za očekivati je upotrebu određenih sredstava koja bi mogla privući pažnju i izazvati eventualnu uznemirenost građana koji se nađu u blizini navedene lokacije.

“U vezi sa tim građani se obavještavaju da ne postoji nikakava opasnost za slučajne prolaznike ili one koji žive u blizini pomenute lokacije”, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...