KOLINDA NE POSUSTAJE: Bivša predsjednica Hrvatske nakon fotke s Ibrahimovićem osvanula u zagrljaju sina…

švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je također objavio fotografije s bivšom predsjednicom Hrvatske.

  • Show

  • 22. Dec. 2022  22. Dec. 2022

  • 2

Kolinda Grabar Kitarović, bivša predsjednica Hrvatske na svome profilu na Instagramu objavila je galeriju fotografija s djecom Ivana Perišića, sinom Leom i kćeri Manuelom, na kojima se vidi i njihova majka Josipa Perišić.

"Jedna od zvijezda #FIFAWorldCup u Kataru bio je i Leo Perišić, sin hrvatskog nogometaša Ivana Perišića. Leo je označio početak walkathona 'Hod do nule' u potporu ispunjavanja ciljeva održivog razvoja UN-a, kao posebno priznanje za njegov doprinos fair playu u trenucima nakon utakmice Hrvatska Brazil, kada je tješio brazilske reprezentativce", hvalila je Kolinda Perišićevog sina čije su fotke s Neymarom nakon ispadanja Brazila s prvenstva obišle svijet.

Podsjetimo, švedski napadač Zlatan Ibrahimović nedavno je također objavio fotografije s bivšom predsjednicom Hrvatske.

Više pročitajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...