IZBOR JENNIFER LOPEZ ZA BOXING DAY: Razigrana i vesela haljina istaknula njezinu besprijekornu figuru, a posebna detalj…(FOTO)

Na popularan Boxing Day, dan poslije Božića, Jennifer Lopez na svom Instagram profilu podijelila je fotografije na kojima pozira uz ukrašeno božićno drvce te selfie na kojem je pozirala ispred savršeno postavljenog stola.

  • Žena

  • 27. Dec. 2022  27. Dec. 2022

  • 0

Dijeleći detalje božićnog slavlja u svom domu Jennifer Lopez istaknula je vitke noge u plavoj mini haljini s bijelim ovratnikom i uzorkom sa crvenim mašnicama i još jednom oduševila svojim izgledom. Svoj slavljenički look upotpunila je i svjetlucavim parom cipala, a izbor je pao na crvene platforme s vrtoglavo visokim potpeticama.

Popularna 53-godišnja pjevačica pozirala je uz raskošno ukrašenu jelku, okićenu plavim i zlatnim ukrasima, a objavila je i seflie na kojem se u pozadini vidi postavljen stol, spreman za porodičnu prazničnu proslavu.

Razigrana i vesela haljinica istaknula je njezinu besprijekornu figuru, a posebna detalj čini je nabrani materijal u struku oblikovan poput pojasa, dok su detalji na rukavima te špic kragna čitavom looku dali pomalo preppy prizvuk.

Pjevačica je stajling upotpunila parom nježnih naušnica s tratinčicama, a usne istaknula tamnom nijansom crvene.

tportal

I dok neki Božić slave u prigodnim pidžama, čarapama i mekim papučama, ne i slavna Jlo, ona to radi u velikom stilu. Tako je božićni look pronašla u modnoj kući Gucci.

Glamurozna haljinica potječe kolekcije za pred jesen 2017., a upečatljiv kroj dodatno je naglašen printom crvenih mašnica po čitavoj kreaciji, te kontrast tirkizne boje i bijelog ovratnika, navodi Tportal.hr.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...