ONI SU SVIJETLA TAČKA NAŠEG DRUŠTVA: Udruženje Pomozi.ba u 2022. godini doniralo nevjerovatnih...

Sva spomenuta sredstva donirana su u najvećoj mjeri od naših građana u domovini i dijaspori, a pomogle su i mnoge domaće i strane kompanije.

  • Društvo

  • 31. Dec. 2022  

  • 0

Ove godine Pomozi.ba organizacija donirala je oko 7 miliona KM u svrhu liječenja oboljelih građana, dok je taj iznos prošle godine iznosio 3.8 miliona KM, navodi se na zvaničnoj Facebook stranici organizacije Pomozi.ba.

"Broj zahtjeva u odnosu na prethodnu godinu povećao se za tri puta što je veoma zabrinjavajuća činjenica i bojimo se da bez obzira na naš konstantni trud i zalaganje nećemo moći odgovoriti na tolike zahtjeve u narednom periodu.

Sva spomenuta sredstva donirana su u najvećoj mjeri od naših građana u domovini i dijaspori, a pomogle su i mnoge domaće i strane kompanije.

U novoj godini želja nam je da bude što manje oboljelih i da imamo što manje posla na tom polju", navode iz ove organizacije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...