POLOŽENO CVIJEĆE I ODATA POČAST: Obilježena deseta godišnjica ubistva policijskog službenika Muhidina Pivodića

Delegacije MUP-a KS, Uprave policije, Sinidikata, porodica ubijenog policajca, predstavnici Općine Novi Grad itd. posjetili spomen-obilježje u naselju Reljevo i mezarje Bare, s pijetetom se prisjetivši tragičnog događaja.  

  • Sjećanje

  • 31. Dec. 2022  

  • 0

Obilježavajući desetu godišnjicu ubistva policijskog službenika Muhidina Pivodića, danas su delegacije MUP-a Kantona Sarajevo, Uprave policije MUP-a KS, Sindikata policije KS, predvođene ministrom Admirom Katicom, načelnikom Sektora uniformisane policije Džaferom Hrvatom i predsjednikom Sindikata policije KS Sadikom Ećom, zajedno sa porodicom ubijenog policajca i kolegama iz svih policijskih uprava, te predstavnicima Općine Novi Grad Sarajevo i Pravoslavne crkve, posjetili spomen-obilježje u naselju Reljevo i mezarje Bare, s pijetetom se prisjetivši tragičnog događaja.  

Polaganjem cvijeća i odavanjem počasti  svi prisutni su iskazali moralnu i profesionalnu obavezu da se sačuva sjećanje na tragično poginulog Pivodića, kao i na ostale policijske službenike koji su dali živote obavljajući svoju dužnost časno, savjesno i profesionalno, na dobrobit svih građana Kantona Sarajevo.

Potom su na groblju Bare delegacije posjetile mezar, gdje je također položeno cvijeće i odata dužna počast Pivodiću, saopćeno je iz MUP-a Kantona Sarajavo.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...