STIŽU IM POHVALE SA SVIH STRANA: Kafić u Makarskoj nakon konverzije u eure, snizio cijenu kafe

Postoje i primjeri drugačije poslovne prakse

  • Regija

  • 03. Jan. 2023  

  • 0

Uvođenje eura u Hrvatsku mnogi su iskoristili za povisivanje cijena, na što se građani već masovno žale. No postoje i primjeri drugačije poslovne prakse, koja je donijela pohvale na društvenim mrežama kafiću Skala u Makarskoj.

Jedna žena se na Facebooku pohvalila da je dvije kafe s mlijekom u Skali platila tri eura odnosno 22.6 kuna, dok su prije koštale 24 kune. Čini se da su u Skali odlučili zaokruživati cijene tako da ne idu na štetu svojih gostiju.

Nikad nismo imali namjeru poskupljivati. Ostavili smo iste cijene”, rekli su za Index u cafe baru Skala.

“Pratit ćemo ponašanje drugih ugostitelja i vidjeti kako će oni, ali nam nije namjera uvođenje eura iskoristiti za poskupljenje kafe”, poručuju.

“Kafić nasred rive, prvi red do mora. Jedna od najukusnijih kafa u gradu”, poručila je gošća Skale koja ih je na društvenim mrežama pohvalila što nisu podigli cijene.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...