IRFAN ČENGIĆ ZAPRIJETIO SARAJEVSKOJ TROJCI: "Sve ovo će pasti na Ustavnom sudu!"

"Uskoro skupljam potpise za apelaciju Ustavnom sudu", napisao je Čengić. 

  • Mini market

  • 04. Jan. 2023  04. Jan. 2023

  • 0

Irfan Čengić zastupnik u Skupštini Kantona Sarajevo oglasio se putem Twittera porukom u kojoj kaže:

"Čitam ove prijave za "sukob interesa" kantonalnom zakonu, ovo će skoro sve pasti na sudovima. Neustavan zakon i koji ruši državne zakone i urušava pokušaje da se ova oblast reguliše po GRECO preporukama i ustavnim sistemom BiH. Uskoro skupljam potpise za apelaciju Ustavnom sudu", napisao je Čengić. 

Podsjetimo, Ured za borbu protiv korupcije Kantona Sarajevo je danas pokrenuo postupak utvrđivanja sukoba interesa protiv 13 osoba, a među njima su "velika imena" političara poput Sebije Izetbegović, Aljoše Čampare, Kenana Magode, Adnana Delića...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...