URBANO I UDOBNO U MILANU: Lejla Filipović u hlačama koje izgledaju sjajno uz štikle i tene (FOTO)

Lejla Filipović na svojim društvenim mrežama rado dijeli inspiracije za modne kombinacije. Nedavno je na svojem Instagramu podijelila i jedno vrlo urbano i nosivo izdanje.

  • Žena

  • 05. Jan. 2023  

  • 0

Lejla Filipović podijelila je na svojem Instagramu fotografiju iz modne prijestolnice Milana na kojoj pozira u jednoj od najstarijih trgovačkih galerija u Italiji i popularnoj šoping-meki Galleriji Vittoria Emanuelea II.

Bivša hrvatska misica za istraživanje Milana i njegovih modnih kutaka odabrala je urbanu, ali istovremeno i udobnu kombinaciju kojom je dominiralo dobro krojeno karirano odijelo decentnog uzorka.

Iako Lejli nisu potrebni nikakvi trikovi za vizualno produživanje nogu i cijele figure, ipak je odabrala model hlača s tim efektom. Tačnije, nosila je palazzo hlače visokog struka s prorezima na nogavicama i odgovarajući sako talijanskog modnog brenda Sisley.

Ispod kariranog sakoa nazirala se pripijena majica u bež boji, a izdanje je upotpunila parom visokih tena ravnih potplata. Na svojem je primjeru dokazala da se neka odijela mogu nositi s cipelama visokih potpetica, ali i sportske obuće, navodi Zadovoljna.hr.

Lejla Filipović izdanje je zaokružila s dva smeđa detalja – francuskom kapom u boji kave i kožnatom torbicom u boji konjaka hrvatskog brenda Noha Design.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...