JEREMY RENNER PROSLAVIO 52. ROĐENDAN U BOLNICI: "Hvala renomiranom medicinskom timu"

Bio je podvrgnut dvjema operacijama zbog tupe povrede prsnog koša i ortopedskih povreda nakon što ga je na Novu godinu zgnječila grtalica u blizini njegove kuće u Nevadi.

  • Show

  • 07. Jan. 2023  07. Jan. 2023

  • 0

Glumac Jeremy Renner proslavio je svoj 52. rođendan s porukom zahvalnosti medicinskom timu koji se za njega brine u bolnici gdje se oporavlja od povreda zadobivenih u nesreći sa snježnom grtalicom koja se dogodila 1. januara, prenosi Index.hr.

"Hvala renomiranom medicinskom timu intenzivne njege što ste započeli ovo putovanje", napisao je Renner na slici koju je podijelio na svom Instagram Storyju.

Na fotografiji je Renner u bolničkom krevetu, okružen medicinskim osobljem.

alt

Glumčeva posljednja objava treća je novost koju je Renner podijelio otkako je hospitaliziran. Bio je podvrgnut dvjema operacijama zbog tupe povrede prsnog koša i ortopedskih povreda nakon što ga je na Novu godinu zgnječila grtalica u blizini njegove kuće u Nevadi.

"Zvijezda Marvela čistila je snijeg s privatnog prilaza kada se dogodila nesreća", rekao je njegov publicist za CNN.

Kolege glumci su mu također čestitali rođendan

Renner je također podijelio kratku snimku fanova koji plešu na pjesmu 50 Centa In Da Club kako bi mu poželjeli sretan rođendan, a on im je zahvalio na "rođendanskoj ljubavi". Nekoliko drugih glumaca također je Renneru čestitalo rođendan.

"Sretan rođendan jednom od najjačih tipova koje znam", napisao je Chris Evans na svom Instagram storyju uz sliku Rennera.

Šerif okruga Washoe Darin Balaam rekao je na konferenciji za novinare u utorak da se Rennerov ratrak, mašina koja se koristi za čišćenje snijega, počeo kotrljati dok Renner nije bio na vozačkom sjedištu, te je povrijeđen dok se pokušavao vratiti u stroj.

Članovi Rennerove porodice bili su uz njega kada je bio povrijeđen.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...