JEREMY RENNER NAKON TEŠKIH POVREDA: "Ovih 30 plus slomljenih kostiju će ojačati"

Podsjećamo, Renneru je život spasio komšija koji se našao u blizini. I odmah nazvao Hitnu te je sve vrijeme bio s glumcem.

  • Show

  • 21. Jan. 2023  21. Jan. 2023

  • 0

Američki glumac Jeremy Renner oporavlja se od teških povreda koje je zadobio kada je preko njega prešla ralica dok je čistio snijeg kod svoje kuće. Na Instagramu je objavio fotografiju jutarnje vježbe.

“Jutarnji treninzi i nove odluke promijenili su novu godinu. Ovo je bila tragedija za cijelu moju porodicu. Želim zahvaliti svima na porukama i brizi. Ovih 30 plus slomljenih kostiju će se zalijepiti, ojačati. Baš kao što se produbljuju ljubav i veza s porodicom i prijateljima”, poručio je glumac uz objavljenu fotografiju nakon teških povreda.

Podsjećamo, Renneru je život spasio komšija koji se našao u blizini. I odmah nazvao Hitnu te je sve vrijeme bio s glumcem.

Komšija je odmah rekao operateru da je Rennera zdrobila ralica i zatim je detaljno opisao kako su glumcu povrijeđena rebra, prsni koš i glava. Te da je oko njega “sve puno krvi”. Rekao je zatim kako Renner leži ispred svoje kuće. I da mu je preko prsa prešla ralica te da mu dah postaje sve kraći, a usput je i molio Hitnu pomoć da što prije dođe.

Jeremy je prije nekoliko dana obavijestio obožavatelje da je pušten kući, gdje će nastaviti svoj oporavak.

Zdravstvene službe su na mjestu događaja organizirale prijevoz helikopterom u lokalnu bolnicu. Glumac je u nesreći zadobio ozbiljne povrede. No na svu sreću, bio je jedini povrijeđen u tom incidentu. U međuvremenu se nekoliko puta oglasio iz bolnice, u kojoj je i proslavio 52. rođendan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...