BLAMAŽA O KOJOJ BRUJI ENGLESKA: Pogledajte šta je uradio golman Liverpoola – poslije se hvatao za glavu….

On je bio uvjerljivo najgori igrač ekipe Jürgena Kloppa.

  • Sport

  • 08. Jan. 2023  

  • 0

Liverpool se nije uspio plasirati u 4. kola FA Cupa. Kao domaćin na Anfieldu ugostio je tim Wolverhamptona i remizirao s njom odigravši 2:2. Velik dio krivice za rezultat snosi i golman Liverpoola Alisson. On je bio uvjerljivo najgori igrač ekipe Jürgena Kloppa.

Zaradio je lošu ocjenu 6.0, djelomično i zbog greške koja je dovela do prvog gola gostujućeg tima. Njegov poklon iskoristio je Goncalo Guedes u 26. minuti.

Do kraja poluvremena Liverpool je ipak izjednačio, a strijelac je u 45. minuti bio Darwin Nunez. Vrlo brzo je Liverpool i poveo, u 52. minuti kada je pogodio Mohamed Salah

Bili su kažnjeni u 66. minuti kada je za 2:2 pogodio južnokorejski igrač Hwang Hee-Chan. Alissonu je lopta prošla kroz noge u mrežu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...