PRIJATELJI STARI, GDJE STE: Zoran Milanović i Viktor Orban u Budimpešti...

Posjeta Mađarskoj prvi je službeni posjeta Milanovića toj susjednoj državi od početka mandata.

  • Regija

  • 20. Jan. 2023  

  • 4

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravi danas i sutra u službenom posjetu Mađarskoj gdje dolazi na poziv predsjednice Mađarske Katalin Novak s kojom će se sastati u petak u Palači Sándor. 

Predviđen je i sastanak Milanovića s mađarskim premijerom Viktorom Orbanom. Milanović će se u Budimpešti susresti i s predstavnicima hrvatske zajednice u Mađarskoj te će posjetiti Hrvatski vrtić, osnovnu školu, gimnaziju i đački dom (HOŠIG). Tokom dvodnevnog boravka u Mađarskoj Milanović će sudjelovati u subotu i na svečanom otvorenju manifestacije „Veszprem-Balaton Europska prijestolnica kulture" u gradu Veszpremu.

Posjeta Mađarskoj prvi je službeni posjeta Milanovića toj susjednoj državi od početka mandata.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...