CURE DETALJI HORORA U SUSJEDSTVU: Istraga zbog bebe pronađene u zamrzivaču, saslušan muškarac, potraga za majkom...

O tome su obavijestili policiju i zamjenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

  • Hronika

  • 20. Jan. 2023  

  • 1

Beogradska policija sinoć je od Z.M. (62) dobila poziv u koji ni sami nisu mogli da povjeruju, a to je da je u zamrzivaču nađeno tijelo bebe.

O tome su obavijestili policiju i zamjenika Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako saznaje Telegraf.rs, tijelo novorođenčeta bilo je spakovano u plastičnu kesu i nalazilo se na dnu zamrzivača.

Policija je saslušala Z.M. koji je tvrdio da se sa svoje četvero djece tek doselio i da je samo htio da očisti stari zamrzivač. O tome kako je tijelo novorođenčeta tu završilo nije mogao da kaže.

Kako se saznaje policija utvrđuje ko je majka bebe kao i ko ju "spakovao". Tužilac je naredio da se obavi obdukcija koja će utvrditi njenu starost, ali i način na koji je beba nastradala. Na tijelu novorođenčeta nisu bili vidlji znaci nasilne smrti, ali nije moglo ni da se procijeni koliko se dugo nalazi u zamrzivaču.

Istraga je u toku.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...