GEORGINA SE POJAVILA U JAVNOSTI S MARAMOM NA GLAVI, LJUDI PIŠU: "Pokrila glavu, izbacila nogu"

Na glavi je nosila crnu, prozirnu maramu, a upravo je taj dodatak izazvao veliku raspravu u komentarima ispod njenih fotografija.

  • Žena

  • 22. Jan. 2023  

  • 0

Čini se kako se Georgina Rodrigez teško privikava na stroga pravila oblačenja koja važe u Saudijskoj Arabiji.

Naime, vjerenica Cristiana Ronalda pojavila se na dodjeli Joy Awardsa, jednoj od najvećih regionalnih ceremonija dodjele nagrada u čast slavnih osoba za njihova postignuća, prenosi Klix.

Za tu prigodu Georgina je obukla dugu baršunastu haljinu s velikim prorezom sa strane. Uska haljina je istakla njen dekolte koji je ukrasila luksuznim nakitom.

Na glavi je nosila crnu, prozirnu maramu, a upravo je taj dodatak izazvao veliku raspravu u komentarima ispod njenih fotografija.

“Trebala bi poštovati hidžab, to nije modni dodatak”, poručio je jedan pratilac, no drugi su pojasnili da ono što ona nosi nije hidžab nego marama, ali nekima je i to smetalo.

Trebala bi poštovati zemlju u koju si došla”, “Pokrila glavu, a izbacila nogu”, “Ova haljina i ta marama nikako ne idu skupa”, “Mislim da ta odjeća nije prikladna za Saudijsku Arabiju”, nizali su se komentari no Georgina ih je potpuno ignorisala.

Podsjećamo, pravilo u Saudijskoj Arabiji nalaže ženama da se oblače “skromno i pristojno”, što znači da ne smiju nositi prozirne, kratke ili uske komade odjeće.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...