UZNEMIRUJUĆI DETALJI INCIDENTA U NOĆNOM KLUBU: Daniju Alvesu prijeti 15 godina zatvora, nadzorne kamere otkrile...

Španjolski mediji otkrivaju uznemirujuće detalje sporne večeri i incidenta koji se dogodio u jednoj od soba noćnog kluba.

  • Sport

  • 23. Jan. 2023  23. Jan. 2023

  • 0

Najtrofejniji nogometaš u povijesti nogometa Dani Alves u velikim je problemima i prijeti mu višegodišnji boravak iza rešetaka. Još u petak je uhapšen pod teškom optužbom za seksualno uznemiravanje bez mogućnosti izlaska iz zatvora s jamčevinom, a novi detalji skandala ne idu mu u korist.

Pogotovo jer je Alves više puta mijenjao svoj iskaz, prvo je negirao sve optužbe, tvrdeći kako ne poznaje djevojku koju je navodno seksualno uznemiravao, ali onda su ga ipak opovrgle snimke nadzornih kamera iz noćnog kluba u Barceloni u kojem se dogodio incident, a na kojima se jasno vidi kako je bio u društvu žrtve.

Španjolski mediji otkrivaju uznemirujuće detalje sporne večeri i incidenta koji se dogodio u jednoj od soba noćnog kluba.

- Nisam znala šta je iza tih vrata, mislila sam kako će biti još jedan VIP prostor. Opirala sam se, ali on je bio mnogo jači od mene, prenose izjavu žrtve.

Alves je 23-godišnju pokušao prisiliti djevojku na seksualni odnos, a nakon što je ona to odbila ošamario ju je.

Prema tvrdnjama španjolskih medija 23-godišnja djevojka je odlučila kako neće tražiti odštetu bude li Alves osuđen. Proglase li ga krivim, Alves može u zatvoru provesti i do 15 godina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...