ŽENA NAPALA MUŽEVU LJUBAVNICU: Dragica (47) počupala djevojku i pogodila je limenkom piva u glavu

Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

  • Hronika

  • 25. Jan. 2023  25. Jan. 2023

  • 0

Dragica (47) počinila je ispad u automat klubu u kojem je napala djevojku koju je optužila da je ljubavnica njenog muža.

Narušavala je javni red i mir na način da je vikala i galamila na radnicu automat kluba riječima: ‘Šta ti imaš s mojim mužem, dro**o‘! Potom ju je s obje ruke uhvatila za kosu i čupala je.

Nakon toga je s pulta za radnike uzela otvorenu limenku piva i pogodila djevojku u predjelu glave, ispod desnog oka, a pivo se razlilo po djevojci i pultu za radnike. Dakle, remetila je javni red i mir vikom, galamom i tučom”, navodi se u presudi, piše Aloonline.

Dragica je u svojoj odbrani priznala sve što joj se stavlja na teret rekavši kako joj je jako žao što je tako postupila jer inače nije takva osoba. Majka je maloljetne djece i nikad nije prekršajno kažnjavana, kaže.

“Cijela situacija je eskalirala iz privatnih razloga što je na mene ostavilo posljedice da sam trenutno na antidepresivima i liječenju. Djevojci sam se putem messengera ispričala jer sam smatrala da je to u redu.

Molim uvaženi sud da mi oprosti jer u cijeloj situaciji sam ja u stvari oštećena i moj bračni život koji sam gradila 30 godina. Ali, neka bude kako sud želi, prihvatam odgovornost”, branila se gospođa Dragica.

Prekršajna sutkinja proglasila je krivom i osudila na 200 maraka, odnosno 102,26 eura kazne. Osim toga, mora podmiriti i 40 eura troškova sudskog postupka. Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...