PROCURIO VIDEO: Krvavi obračun u Srbiji, ranjeni ljudi leže kraj ceste, policija blokirala ulaze u izlaze iz grada (VIDEO)

RTS nezvanično saznaje da su tri osobe povrijeđene i prevezene u somborsku bolnicu.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2023  

  • 4

Za sada nepoznati muškarac zadobio je teške povrede iz vatrenog oružja u sukobu dvije grupe migranata koji se oko 18 sati dogodio nadomak Apatinskog mosta kod Sombora.

Ranjeni muškarac je prema nezvaničnim navodima lokalnih medija sa teškim povredama prebačen u Hitnu hiruršku službu somborske bolnice.

RTS nezvanično saznaje da su tri osobe povrijeđene i prevezene u somborsku bolnicu.

"Pretpostavlja se da je došlo do oružanog sukoba grupa izbjeglica iz Afganistana i Sirije i da je jedna osoba naoružana puškom. Na licu mjesta je veliki broj vozila i pripadnika policije u pancirima, a njihovo prisustvo je pojačano i u ostalim dijelovima grada. Pucnjavu je prijavio neko od radnika iz obližnjih preduzeća", navodi portal "soinfo.org".

Apatinski put je nakon pucnjave zatvoren ispred mosta preko kanala kod Doma starih i do Apatina se može jedino putem preko Prigrevice.

Srbijanski mediji su javili kako su kasno sinoć bili zatvoreni svi u lazi i izlazi iz Apatina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...