ISPLIVALI JEZIVI DETALJI; UBICA BAKE BOSILJKE TETOVIRAO UŽASAVAJUĆI SIMBOL: Šok otkriće u kući osumnjičenog

Zločin je brzo riješen zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji, radu i predanosti somborske policije.

  • Hronika

  • 08. Mar. 2023  

  • 2

Policija je uhapsila P.B. (28) iz Apatina, Srbije osumnjičenog za surovo ubistvo starice Bosiljke Miljanović (83) u njenoj porodičnoj u Apatinu, a najnoviji detalji su jezivi.

Kod uhapšenog u kući navodno su nađeni krvava dukserica i farmerke, ali i obuća koju je koristio prilikom zločina. Nož kojim je ubio staricu nađen je također na mjestu zločina. Na nožu je navodno satanistički znak, pentagram, a prema nezvaničnim saznanjima osumnjičeni na tijelu ima istetoviran isti takav znak.

Zločin je brzo riješen zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji, radu i predanosti somborske policije.

Mladić iz Apatina, podsjetimo, uhapšen je danas i sumnjiči se da je u ponedjeljak ujutro svirepo ubio staricu Bosiljku Miljanović (83) u njenoj porodičnoj kući u Apatinu. Osumnjičeni živi nedaleko od dijela grada u kom je živjela i nesretna starica i relativno dobro je poznavao prilike u toj porodici jer je navodno bio školska generacija sa bakinom unukom.

Bosiljka je pronađena mrtva u ponedjeljak prije podne u svojoj kući u Apatinu. Nesretna žena je zaklana nožem, a prema razbacanim stvarima po cijeloj kući pretpostavlja se da je motiv ovog zločina razbojništvo.

Baka Bosiljka je živjela sa unukom Jelenom koja je u to vrijeme bila na poslu.

Unuka odlazi rano na posao i iako je baka u to doba budna uvijek za sobom zaključa kuću. Zločin je otkrila komšinica sa kojom baka svako prije podne pije kafu. Kada je vidjela da je nema komšinica je otišla da vidi šta je sa njom i zatekla jeziv prizor. Stvari su bile ispremetane, a bakino tijelo bilo je u krvi prekriveno ćebadima – navodi izvor iz istrage.
Ubistvo se dogodilo tokom prijepodneva, a niko od komšija nije primjetio ništa neobično.

U Apatinu inače ne pamte surovije ubistvo, prenosi Kurir.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...