UBIJENA STARICA IMALA APARTMANE U CRNOJ GORI: Komšije sumnjaju da je BAŠ OVO MOTIV ubistva

Njen sin i snaha su preminuli rano i zbog toga je unuka živjela s njom.

  • Hronika

  • 06. Mar. 2023  

  • 0

Starija žena (82) koja je pronađena zaklana u svojoj kući u Apatinu imala je apartmane na crnogorskom primorju, pa komšije sumnjaju da je opljačkana i da je ubijena zbog toga.

Kako su za portal ispričali mještani, staricu je pratila teška sudbina.

"Imala je sina jedinca koji je davno preminuo. Nesrećna žena je tada sa svojim suprugom otišla u Crnu Goru. Imali su neke apartmane dole i njih su izdavali preko ljetne sezone. Vjerovatno su zbog toga mislili da ima para. Ovo je sigurno uradio neko koga je ona poznavala, čim ga je pustila u kuću", navode komšije i dodaju da žena sigurno ne bi pustala nepoznate ljude u kuću, prenosi Srbija Danas.

"Nakon smrti supruga ona se vratila u Apatin da živi jer nije mogla više da bude sama tamo. Njen sin i snaha su preminuli rano i zbog toga je unuka živjela s njom. Srce nam se svima slomilo zbog toga, ali smo se i mnogo zabrinuli jer još uvijek nije niko uhapšen, ne izlazimo napolje i vrata su nam zaključana. Nadamo se da će ubica biti pronađen uskoro", rekla je komšinica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...