MODNA IKONA: Olivia Palermo u haljini u kojoj je nemoguće loše izgledati (FOTO)

Olivia Palermo bespogovorna je modna ikona, ali i omiljena je meta fotografa koji je prate u stopu. Svako je njezino pojavljivanje u javnosti predstavlja vrijedan modni događaj. Ovog puta Olivia je posjetila Španiju.

  • Žena

  • 27. Jan. 2023  27. Jan. 2023

  • 0

Nakon što je u Parizu, gdje trenutno Sedmica mode doživljava svoj vrhunac servirala sjajne modne kombinacije zahvaljujući kojima će modni komadi poput visokih kožnih čizama te kožne suknje ženstvenog A-kroja zasigurno naći na listi želja brojnih zaljubljenica u modu, Olivia Palermo spakirala je kofere i krenula u Španiju.

Stigavši u Sevillu gdje se održava Međunarodna revija flamenka, a sklopu njega i modni događaj Simof, omiljena modna ikona posegnula je za španskim dizajnom.

Olivia ima istančan instinkt za izbor upečatljivih i malo drugačijih modnih komada koji garantirano privlače pažnju. Ovog puta izbor je pao na sjajnu haljinu s puno volumena i puf rukavima u intenzivnoj ljubičastoj boji bez printa. Kreacija je djelo španskog dizajnera Antonia Garcie koji je prepoznatljiv po klasičnoj, umjerenoj i suptilnoj eleganciji, navodi Tporal.hr.

alt

Haljinu zanimljivog kroja i izvedbe Olivia je kombinirala s klasičnom crnom dolčevitom, a dozu sjaja dodala je čizmama prekrivenim sjajnim detaljima te nizom od nekoliko sjajnih lančića.

Ljubičasta boja bila je vrlo dominantna prošle godine, kako u modi, tako i u uređenju interijera, a ako je za vjerovati Oliviji, čija se modna predviđanja često ispune, ta nijansa bit će vrlo poželjna i u godini pred nama.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...