BITI U TRENDU: Opet se nose bomber jakne, Olivia Palermo zna kako dobro idu uz duge suknje (FOTO)

Sedmica mode u Parizu u punom je jeku, a osim najnovijih kolekcija prestižnih dizajnerskih imena i kultnih modnih kuća pažnju privlače i slavni uzvanici smješteni u prve redove tik do modnih pista.

  • Žena

  • 05. Mar. 2024  05. Mar. 2024

  • 0

Među slavnim uzvanicima Elie Saabove modne revije jesen/zima 2024-2025 bila je i Olivia Palermo, američka poslovna žena koja ne prestaje oduševljavati svojim stilskim izborima na ulicama velikih metropola.

Oliva Palermo, američka poslovna žena, influencerica i dizajnerica, višegodišnja je međunarodna referenca u svijetu mode. Njezini stajlinzi oduševljavaju, a modno znanje joj je zavidno.

Ako postoji neko ko ima potrebnu vještinu za slaganje stajlinga koje odlikuje savršena ravnoteža između sofisticiranog i neformalnog, to je onda Olivia Palermo. Ova rođena njujorčanka nikad ne razočara kada su u pitanju outfiti, pa ne čudi što je reviju poznatog libanonskog dizajnera iskoristila pokazivanje stajliga koji je savršen izbor za baš svaku priliku. Ležeran jednako koliko sofisticiran, chic, a elegantan, a prije svega udoban. Olivia je spojila naizgled nespojivo, bomber jaknu, kratki top i maksi suknju i servirala stajling vrijedan pažnje.

Olivia Palermo i suprug Johannes Huebl             Foto: Profimedia 

Bomber jakne ponovo su in, a ovaj praktičan i upečatljiv komad nije rezerviran isključivo za sportske i ležerne kombinacije, već se vrlo jednostavno može uklopiti kombinacije za posebne prilike, navodi Tportal.hr.

A Olivia Palermo itekako zna kako. Zabilježite njezine stilske trikove i posegnite za njima idući put kada vam ponestane inspiracije.

Olivia je spojila usklađeni trodijelni set koji se sastojao od crop topa, maksi suknje i bomber jakne, tri kreacije ispisane prelijevajućim zelenkastim i crnim tonovima. Što se obuće tiče, nosila je lakirane visoke čizme s vrtoglavom potpeticom i mega popularnim špic vrhom.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...