TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA: Automobilom udario 19-godišnjakinju, hitno prevezena u bolnicu

U Ulici Branilaca Bosne, na Glavnoj gradskoj magistrali u Zenici, večeras oko 20 sati dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je pješakinja inicijala S. K. zadobila teške tjelesne povrede.

  • Hronika

  • 27. Jan. 2023  27. Jan. 2023

  • 0

Nju je automobilom udario D. Š. (21) iz Zenice, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona za portal Radiosarajevo.ba.

"Renaultom je upravljao D.Š. (21) iz Zenice, a usljed zadobivenih povreda povrijeđena pješakinja prevezena je u Kantonalnu bolnicu Zenica. Nakon opservacije na Odjelu urgentnog bloka, povrijeđenoj pješakinji konstatirane su teže tjelesne povrede", kazali su iz MUP-a ZDK.

Na mjestu nesreće obavljen je uviđaj, a sa slučajem je upoznat dežurni tužilac Tužilaštva ZDK-a.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...