LUDNICA U PARIZU: Pogledajte kako je moćni PSG u šestoj minuti sudačke nadoknade ostao bez bodova…

Na tabeli vodi PSG sa 48 bodova, drugi je Lens sa 45 bodova, dok je treći Marseille sa 43 boda.

  • Sport

  • 30. Jan. 2023  

  • 0

U posljednjem susretu 20. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG i Reims su odigrali 1-1, a gosti su šokirali prvaka izjednačivši u šestoj minuti sudačke nadoknade.

PSG je poveo u 51. minuti golom Neymara, no osam minuta kasnije domaćin je ostao s igračem manje nakon što je isključen Marco Verratti. Kada se već činilo da će PSG upisati pobjedu, Folarin Balogun je u šestoj minuti nadoknade šokirao Park prinčeva.

PSG je bio bez ideje unatoč prisutnosti Mbappea, Neymara i Messija. Zanimljivo, bila je to četvrta ligaška utakmica PSG-a u 2023. godini, a pariški sastav je dobio samo jednu uz dva poraza (Lens, Rennes) i jedan remi.

Na tabeli vodi PSG sa 48 bodova, drugi je Lens sa 45 bodova, dok je treći Marseille sa 43 boda.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...