OSTAVKA POLICIJSKOG KOMESARA ZATEKLA VLADU KS: "Iznenađeni smo odlukom Nusreta Selimovića"

- Vlada Kantona Sarajevo iznenađena je odlukom o podnošenju ostavke Nusreta Selimovića na poziciju komesara policije Kantona Sarajevo.

  • Politika

  • 31. Jan. 2023  31. Jan. 2023

  • 0

Povodom ostavke komesara Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo Nusreta Selimovića na tu funkciju, saopćenjem za javnost oglasili su se i iz kantonalne Vlade.

- Vlada Kantona Sarajevo iznenađena je odlukom o podnošenju ostavke Nusreta Selimovića na poziciju komesara policije Kantona Sarajevo.

Uprava policije Ministarstva unutrašnjih poslova KS je u mandatu Vlade Kantona Sarajevo 2021-2022 imala punu podršku u radu, što se posebno manifestiralo kroz najveća budžetska izdvajanja za potrebe rada iste.

Vlada Kantona Sarajevo podržava namjeru komesara da nastavi obavljati dužnosti policijskog komesara do stvaranja zakonskih pretpostavki za imenovanje zamjenika komesara - naveli su u saopćenju.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...