PROCURILI DETALJI TEŠKE NESREĆE: Neuer jedva izbjegao smrt, umalo je iskrvario...

"Bild" piše kako se radilo o otvorenom prijelomu fibule, zbog čega je Neuer počeo obilno krvariti, a spasile su ga kvalitetne pancerice.

  • Sport

  • 31. Jan. 2023  31. Jan. 2023

  • 0

Golman njemačke reprezentacije i Bayerna iz Munchena Manuel Neuer slomio je nogu na skijanju nakon Svjetskog prvenstva u Kataru, a dva mjeseca kasnije Bild je objavio detalje nesreće koja je mogla završiti kobno po 36-godišnjeg Nijemca. 

"Bild" piše kako se radilo o otvorenom prijelomu fibule, zbog čega je Neuer počeo obilno krvariti, a spasile su ga kvalitetne pancerice.

Sreća je bila i u tome što je helikopter za hitne slučajeve već bio u blizini skijališta gdje se povrijedio i zbog toga je vrlo brzo operiran. Izbjeglo se tako moguće komplikacije i edem, a Neuer je i dalje na rehabilitaciji koju, kako se navodi, dobro podnosi.

Neuer sigurno ove sezone neće igrati, zbog čega je Bayern rješenje pronašao u švicarskom reprezentativcu Yannu Sommeru koji je stigao iz Borussije Monchengladbach.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...