SAV NOVAC IDE U DOBROTVORNE SVRHE: Bivši slovenački predsjednik prodaje auto iz 1991.

Otkrio je da je njegov automobil impresionirao osoblje na tehničkom pregledu.

  • Regija

  • 31. Jan. 2023  31. Jan. 2023

  • 0

Borut Pahor se prije nekoliko dana pohvalio da je njegov Renault 4 i zvanično postao oldtajmer. Pahor je na Twitteru objavio da prodaje svoj automobil iz 1991. godine, Renault 4 GTL. On je na uz objavu naveo da će novac koji zaradi od prodaje biti doniran djeci koja se bore protiv raka.

Pahor je najavio da će više detalja biti saopćeno narednih dana, a sada je podijelio i snimak automobila.

Pahor se prije nekoliko dana na Instagramu pohvalio da je njegov Renault 4 i zvanično postao oldtajmer, javlja Jutarnji list.

"Proces certifikacije uopće nije tako jednostavan, što je u redu, oldtajmeri ​​to zaslužuju”, rekao je on i otkrio da je njegov automobil impresionirao osoblje na tehničkom pregledu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...